Лілль - Мілан. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

«Россонері» спробують взяти реванш у «догів»

У четвер, 26-го листопада, у Франції на стадіоні «П'єр Моруа» відбудеться поєдинок четвертого туру групового етапу Ліги Європи, в якому «Лілль» прийме «Мілан».

Лідери своєї групи спробують збільшити перевагу від переслідувачів. Переможець цього матчу практично забезпечить собі вихід до плей-оф, тому ціна гри є досить високою.

«Лілль»

Команда Крістофа Галтьє лише 8 листопада в матчі 10-го туру чемпіонату Франції зазнала першої поразки в сезоні, поступившись «Бресту». До цього «доги» чергували перемоги з нічиїми. На минулих вихідних колектив з Лілля розбив «Лор'ян» і закріпився на другій позиції в турнірній таблиці Ліги 1, відстаючи лише на два очки від ПСЖ. Незважаючи на те, що пройшло вже 11 турів, «Лілль» залишається в чемпіонській гонці. Це говорить багато про що.

Також «доги» лідирують у своїй групі в Лізі Європи. Вони розгромили «Спарту» і «Мілан», але зіграли внічию з «Селтіком». Як результат, сім очок в трьох іграх і перша позиція. Втім, «Мілан» наступає на п'яти, тому програвати в цій грі «Ліллю» вкрай небажано.

З великою часткою ймовірності Крістоф Галтьє не зможе розраховувати в цьому поєдинку на Зекі Челіка, Ренату Санчеша і Бурака Йилмаза. Всі інші в строю.

«Мілан»

«Мілан» в цьому сезоні дуже хороший. Команда Стефано Піолі йде без поразок в Серії А. Червоно-чорні виграли шість з восьми матчів, а ще два завершили внічию. «Россонері» лідирують у турнірній таблиці, випереджаючи на два очки «Сассуоло» і на три пункти «Рому». Вперше за багато років міланці є претендентами на Скудетто.

Окремо варто відзначити рекорд Златана Ібрагімовича. 39-річний швед забив у восьми останніх матчах чемпіонату Італії, в яких бере участь. Причому, в п'яти з цих ігор він зробив дубль. Фантастичний результат! У матчі останнього туру проти «Наполі» Златан зробив дубль і отримав м'язову травму, яка, швидше за все, не дозволить йому взяти участь в цій грі.

Правда, в Лізі Європи Ібра в цьому сезоні ще не забивав, а «Мілан» зазнав єдиної поразки в сезоні якраз від «Лілля» в ЛЄ. Решта два матчі турніру команда Стефано Піолі впевнено виграла і йде на другому місці в своїй групи. Здається, що «Мілану» ніхто не завадить пробитися в 1/16 фіналу, якщо, звичайно, італійському гранду це потрібно. З огляду на позицію в Серії А, команда цілком може зробити ставку на чемпіонат.

Історія зустрічей

Опоненти провели між собою чотири гри. Два рази виграв «Лілль», один раз переміг «Мілан» і одного разу була зафіксована нічия.

У поєдинку тритижневої давнини «Лілль» несподівано легко переміг на виїзді. Три м'ячі Юсуфа Язиджі принесли французам впевнену перемогу.

Орієнтовні склади:

«Лілль»: Маньян, Брадаріч, Ботман, Фонте, П'є, Бамба, Шека, Андре, Араужо, Язиджи, Девід.

«Мілан»: Доннарумма, Ернандес, Романьйолі, К'єр, Калабріа, Беннасер, Кессі, Кастільєхо, Діас, Тоналі, Ребич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цій грі мінімальну перемогу здобудуть гості і ставимо П2 з коефіцієнтом 3,06 від Betandyou.

26 листопада, четвер

«Лілль» - «Мілан»
Лілль. Стадіон «П'єр Моруа». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалах «Футбол 2» та «Megogo»
Прогноз Sport.ua - 1:2

Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 17:35 0

Решфорд може залишити манчестерську команду