Екс-форвард Динамо влаштував скандал із тренером в США

Клеберу не сподобалося, що його замінили на молодого гравця

Російський футболіст клубу з США «Остін Боулд» Валерій Сарамутін розповів про конфлікт 37-річного екс-форварда київського «Динамо» Клебера із головним тренером «Остіна».

«Я нормально ставлюся до того, що відбувається в Америці. Але, думаю, влітку цю ситуацію стали перегинати. Перед матчами всі вставали на коліно - ладно, якби це було за бажанням, але ні. А з серпня почалася ще одна акція: на 8-й хвилині матчі зупиняли, всі знову опускалися на коліна і чекали позначки у 8 хвилин 46 секунд - стільки часу душили Флойда (темношкірого американця, який загинув від рук поліції наприкінці травня - прим. ред.).

Ця акція вперше була проведена 31 серпня у матчі з «Оклахомою», я на коліно знову не встав. У тій же зустрічі відбувся конфлікт нашого капітана Клебера з тренерським штабом. Клебера замінили, замість нього випустили темношкірого юного футболіста - за нас після карантину постійно грала молодь. Капітан обурився, що найсильніші чомусь сидять на лавці, і все в жорсткій формі висловив тренеру і керівництву прямо в роздягальні.

Клебера миттєво усунули від ігор і тренувань, хоча контракт поки не розірвали - у складі на офіційному сайті він є. Я був єдиним, хто підтримав бразильця, - ми в команді з ним найчастіше спілкувалися, оскільки він ще пам'ятає російську мову», - розповів Сарамутін.

Клебер захищав кольори «Динамо» з 2004-го по 2008-й роки. За «Остін Боулд» футболіст виступає з 2019-го року.

Михайло Шаповалов Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 липня 2024, 18:11 38

Марта у двох сетах поступилася Медісон Кіз у 3-му раунді трав'яного мейджора

Коментарі