Іван ФЕДИК: «Рух повністю контролював гру»

Наставник «Руху» - про матч проти «Маріуполя»

Сьогодні, 20 листопада «Рух» в стартовому матчі 10-го туру УПЛ вдома зіграв внічию 0:0 з «Маріуполем». Головний тренер «Руху» Іван Федик поділився враженнями від матчу:

«Ми повністю володіли ініціативою на полі і контролювали гру. Єдине, що нам сьогодні не вдалося - це забити гол. Грали тільки на перемогу, діяли агресивно, але так буває. «Маріуполь» нічого не створив сьогодні біля наших воріт, втім, за хорошу гру три очки не дають. Будемо робити висновки.

Після перерви суперник замінами відреагував на перипетії на полі, тому в другому таймі у нас було трохи менше моментів, ніж у першому.

Вчора на тренуванні Микола Кухаревич отримав невелике ушкодження, тому так пізно сьогодні з'явився на полі. Загалом Данило Кондраков демонстрував непогану гру.

У перерві акцентував хлопцям на те, що не вистачає реалізації, потрібно забити гол. Воротар суперника добре зіграв і кілька разів виручив свою команду. Після гри я підбадьорив команду, підтримав футболістів тому, що ми грали краще, ніж «Маріуполь».

У приазовців три основні гравці захворіли. У нас також випали сьогодні три футболісти основи. Не думаю, що на цьому потрібно робити акцент. «Маріуполь» - це команда УПЛ, яка вище за нас у турнірній таблиці. Плідно працюватимемо, щоб поліпшити нашу реалізацію. Ми повинні забивати голи».

Олег Дідух Джерело: ФК Рух Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 09:21 2

Аймен Баркок зараз перебуває в лікарні