Він вигравав ЧС. Нещодавно Динамо міг очолити відомий німецький тренер

Менеджер Олександр Ольшанецький повідав про контакти киян з Міро Клозе

Футбольний менеджер Олександр Ольшанецький прокоментував інформацію про те, що Мірослав Клозе, переможець ЧС-2014 в складі збірної Німеччини, міг очолити «Динамо» на початку 2020 року:

«Офіційно спростовую не зовсім достовірну інформацію, що з'явилася в ЗМІ про Мірослава Клозе, «Динамо» Київ та Мірчу Луческу.

Новина в ЗМІ не зовсім правдива. Мірослав Клозе готовий був очолити київське «Динамо» разом зі своїм асистентом Славеном Скеледжичем і групою німецьких менеджерів, аналітиків і селекціонерів на чолі зі мною в грудня 2019 - січні 2020 року.

Тренером ще був Олексій Михайличенко, з яким Ігор Суркіс на той момент вирішив ще не припиняти співпрацю. Клозе не мав тренерську ліцензію PRO, і головним офіційно міг бути Скеледжич.

Трохи пізніше, в березні, Міро прийняв рішення продовжити своє тренерську освіту в Німеччині і роботу в мюнхенській «Баварії». Тема очолити «Динамо» для нього відпала. Відповідно влітку 2020 року Клозе не розглядався на посаду тренера в «Динамо» і не був конкурентом Мірчі Луческу».

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 12

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
Коментарі