Тоттенхем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Ман Сіті» Олександра Зінченка їде в гості до «Шпор»

Одним з двох центральних матчів дев'ятого туру АПЛ буде суботнє протистояння в Лондоні: «Тоттенхем» прийме «Манчестер Сіті». Протистояння Жозе Моуріньо і Пепа Гвардіоли - це завжди цікаво, і дозволяє поностальгувати за протистоянням «Реала» і «Барселони» на початку минулого десятиліття.

Тим більше, що поєдинок буде дуже важливим і з чисто турнірної точки зору. За підсумками восьми турів «Тоттенхем» йде другим: «Шпори» останнім часом набрали відмінну форму і в останніх п'яти турах АПЛ взяли 13 очок з 15 можливих. Зараз команда Моуріньо ділить друге-третє місце в чемпіонаті з «Ліверпулем», програючи всього одне очко «Лестеру».

«Манчестер Сіті» розпочав нинішній сезон невдало, і зараз команда Пепа Гвардіоли йде лише десятою в турнірній таблиці. Британські ЗМІ вже почали активно запускати чутки про можливу відставку каталонця, проте «Сіті» всі ці розмови вбив в зародку одним рухом: у четвер клуб оголосив про продовження контракту з Гвардіолою до 2023 року.

Та й турнірне становище у команди Олександра Зінченка зараз, насправді, не таке й складне. У «Сіті» є ще гра в запасі, і за втраченими очками команда поступається лише двома очками головному конкуренту в боротьбі за чемпіонство, «Ліверпулю», і тому ж «Тоттенхему». Щільність в турнірній таблиці АПЛ на даний момент дуже висока, і одна перемога може все дуже різко змінити.

Про оптимальні склади тренери більшості топ-клубів зараз можуть тільки мріяти. Немає їх і в розпорядженні Моурінью і Гвардіоли. У «Тоттенхема» травмовані Метт Доерті та Ерік Ламела. Також під питанням участь в матчі Стевена Бергвейна і Яфета Танганги.

У «Манчестер Сіті» надалі травмовані Серхіо Агуеро і Фернандіньо. Можуть пропустити матч з «Тоттенхемом» також Натан Аке, Рахім Стерлінг і Бенжамен Менді.

Незважаючи на прекрасну поточну форму «Тоттенхема», букмекери фаворитом матчу вважають «Манчестер Сіті». Коефіцієнт на перемогу гостей - 1,88, на команду Моуріньо - 4,1. Імовірність нічиєї - 4,14.

21 листопада, субота

«Тоттенхем» - «Манчестер Сіті»
Лондон «Tottenham Hotsup Stadium». Початок - о 19:30
Пряма трансляція на «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua - 1:1
  • 4,34
  • 4,14
  • 1,85
Сделать ставку
  • 4,2
  • 4,00
  • 1,83
Сделать ставку
  • 4,2
  • 4,1
  • 1,82
Сделать ставку
Сделать ставку
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі