Інгулець – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ті, що засумували за перемогами, проти знекровлених лідерів

Нинішня осінь вже привчила уболівальників, що напередодні матчів основними новинами з розташувань команд стають відомості про кількість відсутніх виконавців. Ось і цього разу прес-служба «Динамо» заявила, що Мірча Луческу не зможе розраховувати на 15 футболістів першої команди. Основна причина - перенесений коронавірус, відновлюються після якого Віктор Циганков, Сергій Сидорчук, Жерсон Родрігес, Олександр Сирота, Міккель Дуелунд, Денис Попов, Руслан Нещерет, Богдан Леднєв, Артем Шабанов і Олександр Андрієвський. Травмовані Микита Бурда, Олександр Тимчик, Володимир Костевич, Назарій Русин і Томаш Кендзьора.

У «Інгульця» також вистачає кадрових проблем: в «лазареті» Максим Ковальов, Артем Щедрий і Владислав Лупашко, захворів Володимир Кринський, дискваліфікований Олександр Кучеренко. Наставник команди до такої ситуації поставився без зайвих переживань: «Це шанс для інших хлопців показати себе, продемонструвати свої найкращі якості. Ті, хто будуть здорові, ті й будуть грати. З «Динамо» ми ще жодного разу не грали. Це буде особлива зустріч для мене і для всієї команди. Страху перед «Динамо» ніякого немає. Навпаки, присутній спортивний азарт», - зазначив Сергій Лавриненко.

Поки ж у «Інгульця» триває особлива серія: всі три свої домашні матчі сезону команда завершила з однаковим рахунком 1:1. До речі, умовне домашні зустрічі з «Дніпром-1» і «Зорею» (за фактом зіграні в Дніпрі і Запоріжжі відповідно) також завершилися з тими ж 1:1! Взагалі, 7 нічиїх у 9 поєдинках - небувала завзятість команди, для дебютного сезону в УПЛ гідна порції похвали. Єдиний негатив - у «Інгульця», як і раніше, немає перемог в елітному дивізіоні, і знекровлене «Динамо» ризикує потрапити на супротивників, що засумували за виграшами.

Кияни за останній місяць також не особливо радували своїх шанувальників перемогами: в чотирьох матчах переграти вдалося тільки «Дніпро-1» (2:1). Автор переможного голу і кращий бомбардир «Динамо» Віктор Циганков, як ми вже говорили, в Кропивницькому не зіграє. З іншого боку, кияни - єдина команда чемпіонату, яка ще не втрачала очок в гостьових матчах, до того ж «наколотити» суперникам вдалося більше за всіх голів (12 в 4 іграх). Не менше двох м'ячів забивало «Динамо» в кожному з виїздів чемпіонату, так що в суботу точно перерветься чиясь серія, адже «Інгулець» грає вдома виключно 1:1.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Шуст, Балан, Семенко, Запорожець, Козак, Бартулович, Коваленко, Фатєєв, Павлов, Янаков, Сітчінава.

«Динамо»: Бущан, Де Пена, Миколенко, Забарний, Караваєв, Гармаш, Шепелев, Шапаренко, Буяльський, Вербич, Супряга.

  • 6.4
  • 4.3
  • 1.51
Зробити ставку
  • 7.00
  • 4.45
  • 1.46
Зробити ставку
  • 6.50
  • 4.30
  • 1.50
Зробити ставку

21 листопада, субота

«Інгулець» - «Динамо»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ІНГУЛЕЦЬ - ДИНАМО. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua - 2:1
Артем Циганенко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

Коментарі