Ярмоленко розірве контракт з Вест Хемом, щоб перейти в Фенербахче - ЗМІ

Турецьке джерело повідомляє, що в січні українець дістанеться «канаркам» вільним агентом

Український легіонер «Вест Хема» Андрій Ярмоленко в січні покине свій клуб і на правах вільного агента перейде в «Фенербахче».

За інформацією видання Fotomac, 31-річний Ярмоленко погоджує з «Вест Хемом» достроковий розрив контракту, який діє до літа 2022 року. Угода передбачатиме відсутність у сторін фінансових претензій одна до одної, через що «молотобійці» нібито будуть готові піти на такий крок, щоб не виплачувати українцю зарплату ще протягом півтора років.

Сам Ярмоленко нібито зацікавлений варіантом переходу в «Фенербахче», оскільки там його особисто хоче бачити головний тренер і вище керівництво клубу, а українець хоче мати постійну ігрову практику, чого геть позбавлений в «Вест Хемі».

Джерело зазначає, що раніше «Фенербахче» не зміг узгодити з Ярмоленком особисті умови контракту. Українець отримує 3,3 мільйони євро на рік після вирахування податків в «Вест Хемі», і ці умови були неприйнятні для «Фенербахче». Однак тепер, коли мова йде про перехід Ярмоленка на умовах вільного агента, турецький клуб готовий поліпшити пропозицію гравцеві.

У поточному сезоні на рахунку Ярмоленка тільки 5 матчів в Прем'єр-лізі, в яких він не відзначився результативними діями і в цілому провів на полі лише 97 хвилин.

Олексій Сливченко Джерело: Fotomac
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:25 4

Юлія не дуже хоче їхати з Іспанії

Коментарі