У Німеччині шоковані поразкою 0:6 і хочуть бачити в збірній Клоппа

Запрошення Юргена Клоппа зараз точно неможливе

Збірна Німеччини в матчі Ліги націй програла Іспанії з рахунком 0:6, зазнавши найбільшої поразки майже за 60 років. Місцеві ЗМІ вважають, що наставнику Йоахиму Льову пора прощатися з командою і не чекати Євро-2021.

«Хотілося б отримати від Німецького футбольного союзу відповідь на питання, а чи правильний Йоахим Льов тренер для роботи на Євро? Убого виглядала не тільки оборона, а вся команда», - пише Bild.

«Максимально зганьбили самі себе. Збірній треба відповісти на багато питань, так як очевидно, що система тренера не працює», - вважає Die Welt.

А ось Die Ziet пригадала Льову минулі результати: «Ми пам'ятаємо, який був результат на чемпіонаті світу (не вийшли з групи), а тепер рекордна поразка від Іспанії. Але, мабуть, функціонери продовжують довіряти тренеру, хоча вболівальники давно чекають чогось нового».

Легендарний у минулому гравець Лотар Маттеус упевнений, що уболівальників на чолі збірної може задовольнити тільки один наставник, але його призначення найближчим часом неможливе.

«Якщо говорити про нового тренера, то всі в Німеччині хочуть тільки одну людину - Юргена Клоппа. Неймовірно успішний, популярний наставник, кого всі люблять».

«Але він ще далеко не закінчив з «Ліверпулем», тому в найближчі роки його в збірній чекати не варто», - вважає Маттеус.

Сам Йоахім Льов після матчу заявив, що не знає про свою подальшу долю.

«Потрібно не мене питати з приводу звільнення. Що стосується матчу, то це був один із днів, коли нічого не виходило. Все було дуже погано і потрібно задати собі багато питань», - сказав тренер.

Іван Зінченко Джерело: Sky Sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 15 травня 2024, 00:02 0

Завершився черговий ігровий день на турнірі

Коментарі