Йоахим ЛЬОВ: «Іспанці зіграли краще, вони були швидше і точніше»

Коментарі з табору збірної Німеччини після фіаско в Іспанії

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов прокоментував фіаско в Іспанії (0:6) у 6-му турі Ліги націй:

«У другому таймі ми намагалися застосовувати індивідуальний пресинг, щоб забити і повернутися в гру. Але іспанці зіграли краще, вони були швидше і точніше. У нас не було шансів. Але ми довіряємо гравцям, яких покликали в збірну. Ми на вірному шляху, але поки відстаємо від того рівня, на який сподівалися вийти».

Воротар збірної Німеччини Мануель Нойєр: «Треба було більше один з одним говорити, особливо після першого голу. Сьогодні нам сильно не вистачало на полі спілкування. Це був не найкращий час для такої гри, але час виправитися ще є. Сьогодні проблеми з мовою жестів і комунікацією були у всіх нас».

Нападаючий збірної Німеччини Серж Гнабрі: «У нас сьогодні нічого не вийшло. Вони заслужено перемогли з таким рахунком. Іспанці добре зіграли. На відміну від нас. Тепер ми знаємо, де знаходимося. Ненормально програвати Іспанії так крупно».

Півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос: «Напевно, це не найбільш болюча поразка в моїй кар'єрі, але абсолютно точно найбільша. Іспанія показала нам, як потрібно атакувати. Ми нічого не змогли вдіяти».

Микола Степанюк Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 21:35 46

Організатори грубо помилилися на 10 фунтів, оголошуючи вагу Усика

Коментарі