Валерій КРИВЕНЦОВ: «Бажаю Зінченку абстрагуватися від цього негативу»

Український тренер вважає, що найбільше критикують тих, хто на виду

Колишній гравець «Шахтаря» Валерій Кривенцов висловився про майбутній матч збірних України і Швейцарії в шостому турі Ліги націй і про критику Олександра Зінченка з боку уболівальників.

- Зінченко піддався різкій критиці після матчу з Німеччиною. Чи не позначиться це вкрай негативно на його грі проти Швейцарії?
- Олександр Зінченко - сильна особистість і гравець. Завжди найбільше критикують тих, хто на виду. Бажаю Саші абстрагуватися від цього негативу і проявити у вирішальному поєдинку збірної України свої найкращі якості.

- Можлива поразка стане великою трагедією для збірної України?
- Ні в якому разі. Невдачу, звичайно, можна буде пояснити багатьма несприятливими чинниками, але те, що національна команда старалась протягом усього турніру - незаперечний факт. У тієї ж Іспанії на виїзді, наприклад, виграти було практично неможливо... З Німеччиною також непрості поєдинки вийшли... У будь-якому випадку, Ліга націй - відмінний полігон для розвитку команди, для обкатки молоді. Омолодження збірної зараз вже - незворотний процес, - сказав Кривенцов.

17-го листопада збірна України зіграє проти Швейцарії в останньому матчі Ліги націй. Для збереження місця в Дивізіоні A збірної вистачить і нічиєї.

Читайте також: Олександр ЗІНЧЕНКО: «Люди хочуть мені і моїй родині смерті»

Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:25 1

Олександр відправив Тайсона у нокдаун у 9-му раунді, а потім переміг за підсумками 12 раундів.