Олександр ДЕНИСОВ: «Збірна України набиває шишки»

Спеціаліст поділився думкою щодо останніх поєдинків української національної команди

Ведучий програми «Великий футбол» Олександр Денисов поділився враженнями щодо останніх матчів збірної України.

«Давайте називати речі своїми іменами. Вчора Україна і Німеччина билися за перше місце, і це вирішувалося в очній зустрічі проти Бундестім. Інше питання, що ми граємо в дивізіоні А, де ми можемо спробувати багато чого в матчах проти сильних команд, десь ми стоїмо на тій планці, на якій хотілося б стояти, і матчі проти грандів повинні теоретично допомогти на Євро в матчах проти Австрії та Північної Македонії.

Ми побачили два різних матчі збірної України, різних за змістом і в різних складах. Якщо ми говоримо, що товариський матч є певною мірою репетицією, то ковідні часи такі, що репетируєш один музичний твір, а на концерті доведеться імпровізувати. Можна сказати, що збірна Шевченка щось репетирувала з поляками, але з Німеччиною довелося грати без чотирьох гравців.

Весь рік збірна грає тільки з топовими збірними. Так, набиває шишки, але десь домагається успіху, як це було зі швейцарцями. Перебуваючи в складній групі з крутими суперниками, збірна продовжує рости, як у фільмі Гая Річі «Револьвер»: «Хочеш стати сильніше - грай проти більш сильного суперника». Так ось і тут відбувається.

Мені здається, що буде великий крок назад, якщо ми, за усієї поваги, звалимся до ігор зі Словаччиною, Чехією та ще подібними збірними», - зазначив Денисов.

Михайло Шаповалов Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 12 травня 2024, 23:04 1

Атланта Хоукс обиратиме під першим номером

Коментарі