Роман ЯРЕМЧУК: «Україна не боїться Німеччину і ставить максимальну задачу»

Форвард сподівається забити в ворота грізного суперника

Форвард збірної України Роман Яремчук розраховує забити в ворота збірної Німеччини в матчі Ліги націй, а також впевнений, що команда не боїться іменитого противника.

«Вважаю, що в матчі з Польщею всі гравці викладалися по максимуму. Ми показали непогану гру, але результату, на жаль, не досягли. Думаю, що ми проведемо роботу над помилками й у наступних поєдинках будемо діяти краще».

«Моє завдання - забивати голи, але ми граємо проти сильних команд. Треба працювати, і голи прийдуть. Думаю, що матч із поляками додасть нам досвіду. Такі ігри допомагають краще підготуватися до офіційних зустрічей. Радий, що є така можливість - грати проти сильних збірних».

«Кожен поєдинок за національну команду - це плюс, це престиж, і кожен має викладатися, щоб у такий складний час порадувати вболівальників».

«Німеччина? Будемо ставити максимальні завдання. У складі німців чимало зірок світового футболу з топ-клубів, але ми не боїмося й будемо намагатися показати свій максимум. Гра проходитиме в Німеччині, без уболівальників суперника, тому нам буде трохи легше», - сказав Яремчук.

Матч відбудеться 14-го листопада, початок о 21:45.

Іван Зінченко Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 10:15 25

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років

Коментарі