Руслан РОТАНЬ: «Намагаємося не забувати про рейтинг країни»

Головний тренер молодіжної збірної України - про майбутній матч з Мальтою U-21

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про нинішню роботу своїх підопічних перед останніми матчами відбору до Євро-2021 (U-21).

- Руслане Петровичу, як пройшла підготовка молодіжної збірної перед поїздкою до Мальти?
- Що стосується тренувального процесу, то тренерський штаб задоволений виконаною роботою. Ось тільки через коронавірус постійно вибувають наші футболісти, є травмовані, тому на сьогодні в нас вимальовується мало не нова команда. Але ми розуміємо ці проблеми й працюємо з ними.

- Решта поєдинків у відборі є для збірної України матчами престижу. Наскільки важливо здобути в зустрічах із Мальтою й Північною Ірландією максимум очок?
- Ми намагаємося не забувати про рейтинг країни й зробимо все, щоб заробити шість очок, проте на першому місці буде стояти структура нашої гри, якість дій підопічних. Над цим ми й працювали останніми днями.

- Перед матчем із Мальтою важливо, щоб не сталося недооцінки суперника?
- Багато наших футболістів на чотири роки молодші за гравців мальтійської команди, тому говорити про якусь недооцінку не варто. У фізичному плані збірна України, можливо, буде навіть програвати опонентові, але повторюся, що результат не є для нас надважливим. З огляду на наш склад, ми хочемо від хлопців більшого розуміння нашої гри й підготовки до наступного відбірного циклу, - сказав Ротань.

Сьогодні близько 10-ї ранку молодіжна збірна України вилетіла на Мальту у складі 22-х виконавців, де 13 листопада проведе свій передостанній матч відбірного турніру Євро-2021 (U-21) проти місцевої збірної.

Володимир Клепач Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:29 10

Наприкінці бою Тайсону говорили, що він веде в рахунку

Коментарі