СЕРЕБРЕННІКОВ: «Аталанта купила Маліновського та знає, за скільки продати»

Футбольний агент прокоментував чутки про інтерес до Руслана від «Інтера»

Футбольний менеджер Сергій Серебренніков, агент півзахисника «Аталанти» Руслана Маліновського, прокоментував чутки про інтерес до гравця з боку «Інтера»:

«В останні дні я багато читав у пресі. Я не знаю, чи зв'язувався «Інтер» з «Аталантою», але на даний момент я не розмовляв з менеджерами нерадзуррі. Ціна гравця? Мені складно сказати. Це питання, на яке може відповісти «Аталанта», яка його купила і знає, за якою ціною його продати.

Руслан щасливий грати за «Аталанту». Він приїхав минулого року та провів хороший сезон з усією командою. Це частина проекту. Він багато виступав на високому рівні і в цей момент не думає ні про майбутнє, ні про інші команди. Якщо надійдуть пропозиції, обговоримо їх разом. Не вважаю, що зараз час думати про інші клуби. Він зосереджений на полі і на своїх зобов'язаннях перед «Аталантою». Коли буде щось конкретне, ми сядемо і поговоримо про це.

«Інтер» - топ-клуб з прекрасними традиціями, а Антоніо Конте - відмінний тренер. Можу сказати про них тільки позитивні речі, але на даний момент немає нічого конкретного. І з мого боку говорити про них некоректно, тому що Маліновський - гравець «Аталанти», це чесний клуб з дуже хорошою організацією і великим професіоналізмом».

Микола Степанов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 22:40 5

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…