Захисник Вулверхемптона висловився про можливість грати за збірну України

Можливо, Андрію Шевченку потрібно придивитися до цього хлопця

Оборонець «Вулверхемптона» Макс Кілман не проти зіграти за збірну України. Про це 23-річний гравець розповів виданню BBС.

«Для мене відкриті двері для участі в іграх за збірну України. Коли я був дитиною, то часто відпочивав в Києві, де живуть мої родичі з боку мами. Моя російська не така гарна, як повинна бути, але я все ще можу нею говорити», - сказав Кілман.

Макс Кілман став основним гравцем «вовків» в цьому сезоні. Нуну Ешпіріту Санту, відчуваючи проблеми на лівому фланзі оборони після травм Хонні Кастро і підписаного йому на заміну Марсала з «Ліона», перевів на лівий фланг номінального центбека Ромена Саісса, а місце лівого центрального захисника зайняв Макс Кілман.

Кілман здорово себе проявив, ставши одним з відкриттів старту сезону в АПЛ. У матчі з «Лідсом» Кілман був визнаний гравцем матчу і вже провів 5 матчів (три гри на нуль і одна гольова передача) в АПЛ - більше, ніж за весь попередній час.

У складі «Вулверхемптона» Кілман виступає з серпня 2018 року, а до цього часу він активно грав у футзал, провівши 25 матчів за збірну Англії. А також виступав за клуб п'ятого дивізіону «Мейденхед Юнайтед».

Сергій Циба Джерело: BBC
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 00:16 3

Лідирує у рейтингу Вінісіус Жуніор

Коментарі