А віз і нині там. Ястремська програла на старті турніру в Лінці

Друга ракетка України продовжила безвиграшну серію

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№29 WTA) програла матч першого кола на турнірі міжнародної серії WTA в Лінці.

У стартовому поєдинку 20-річна українка у двох сетах поступилася Грет Міннен з Бельгії (№110 WTA).

Лінц. Перше коло
Даяна Ястремська (Україна) - Грет Міннен (Бельгія) - 4:6, 3:6

Результат цього поєдинку навряд чи викликав у вболівальників здивування. Останнім часом Даяна більше мучить себе і своїх фанатів, ніж грає. Кудись зникли її основні козирі, а недоліки, які раніше були трохи приховані під пеленою успіхів, розкрилися на повну.

Раніше було складно уявити, що навіть проти четвертої ракетки Бельгії у Ястремської зараз практично немає шансів на перемогу. Якщо раніше Міннен була б оперативно знесена з корту, то сьогодні ми не побачили, за рахунок чого Даяна збирається перемагати. Перед матчем вона обіцяла, що покаже щось новеньке, але крім не зовсім вдалої гри біля сітки і величезної кількості помилок на будь-який смак більше нічого розгледіти не вдалося.

Ястремська продовжить виступ в Австрії в парному розряді з Мартою Костюк, після чого у неї буде достатньо часу подумати над тим, як вона хоче далі продовжувати свою кар'єру. Найбільше турбує той факт, що після припинення співпраці з Сашею Баїном жодних змін на краще немає. Це означає лише одне - проблема в самій Даяні і її ставленні до справи. Якщо з цим нічого не змінити, то про високі результати і нулики на банківському рахунку залишаться одні спогади.

Відзначимо, що це четверта поспіль поразка Ястремської. Останнього раз вона перемагала 16 вересня в другому колі ґрунтового Прем'єра в Римі.

Варто відзначити, що за підсумками змагань в Лінці Даяна точно залишиться в топ-30 світового рейтингу.

У другому колі Міннен зустрінеться з Армоні Тан (№240 WTA) або Барбарою Крейчиковою (№74 WTA).

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

Коментарі