Ти влетів напівсонному супернику три м'ячі! Журналіст розкритикував Луческу

Шеф-продюсер ТК «Футбол 1/2/3» Іван Гресько нагадав про фізруків і беляш

Шеф-продюсер каналів «Футбол 1/2/3» Іван Гресько розкритикував висловлювання наставника «Динамо» Мірчі Луческу після матчу УПЛ з «Шахтарем» (0:3):

«Рев'ю до Класичного. Точніше, до післяматчевої прес-конференції. Я бачив багато випадків, коли на таких заходах тренери пробують розігнати кров по венах.

Слухай, ти влетів напівсонному супернику три м'ячі. Ті жодного разу вище третьої передачі не включались. І не тому що не хотіли. Просто не можуть зараз. І ти пробуєш щось говорити про COVID, фейр-плей і «я би не грав».

А чому не говорив про це у Барселоні? У тебе на полі сім збірників України, один Словенії, один Польщі і один Люксембурга. Хто тут резервіст? Нещерет? Та на протилежних воротах стояв такий самий нещерет. Тільки з іншим прізвищем.

Ти почав гру у якості лідера чемпіонату з чотириочковим відривом і за усю гру не створив жодного моменту. І ти кажеш про фейр-плей. На прес-конференції якраз її бракувало.

Хацкевич і Михайличенко після 0:3 обов'язково були б фізруками. Блохіну би згадали біляш. А хтось обманює і хоче бажане видати за дійсне. Мізерні. Миттєві цілі. Не підтримую.».

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 20:42 10

Віктор допоміг відзначитися Савіо, який вивів жиронців уперед у поєдинку 37-го туру

Коментарі