ДЕНИСОВ: «Покосило конкретно. У Леоненка підтвердили COVID. І в мене також»

Коронавірус також у журналістів Володимира Крамара та Ігоря Бурбаса

Футбольний журналіст Олександр Денисов в авторській програмі Денисов Time розповів про інфікування коронавірусом у співробітників редакції телеканалів Футбол 1/2/3:

«У нас в редакції складна ситуація. Ми не можемо записувати футболістів. Всі учасники єврокубків закрилися і замкнулися. В принципі, правильно роблять. З футболістами записати інтерв'ю практично неможливо.

У нас самих на каналі, насправді, дуже складна ситуація. У нас через одного хворіють в студії. Підтвердився, на жаль, через деякий час, коронавірус у Віктора Леоненка. У нього COVID, і цієї неділі на передачу Великий Футбол він прийти не зможе. COVID також у Володимира Крамара, у Ігоря Бурбаса.

Ну, загалом, покосило дуже конкретно. Хочу передати всім хлопцям, які дивляться: тримайтеся і будьте здорові, вболівайте тільки за футбол.

У мене залишилася одна новина. Я тільки що отримав поштою лист. Воно не дуже хороше. Напружуйтеся. Я отримав аналіз, у мене COVID-19! Так, я серйозно говорю! Всі почали нервово маски поправляти. Колеги, йдіть на тести. Ось так ось, в цілому. Класна точка, нічого не скажеш. Ось вам й сенсація під кінець».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі