МАЙКОН: «З Динамо важко розвивати атаки»

Футболіст «Шахтаря» поділився очікуваннями від зустрічі з київським клубом

Бразильський півзахисник «Шахтаря» Майкон поділився очікуваннями від протистояння з «Динамо» в чемпіонаті України.

- Як оцінюєш психологічний стан команди?
- Поразка в Лізі чемпіонів з таким великим рахунком не може не засмучувати. Ми не були схожими на себе, однак футбол дає шанс засвоїти урок і виправитись. Наразі на «Шахтар» чекає протистояння з головним суперником в Україні. Намагатимемось відійти від цієї непростої ситуації та знов бути лідерами.

- У «Шахтаря» щільний графік. Якою є фізична форма?
- Ми встигаємо відновлюватись, і невдачі в жодному разі не пов'язані з відсутністю свіжості або фізичними кондиціями. Таке може відбуватися в будь-якій країні з кожним клубом. Ми маємо підготуватися якнайкраще до цього великого матчу.

- Що можеш сказати про нинішнє «Динамо»?
- Дуже організована команда, з якою важко розвивати атаки. Цього року ми мали труднощі в поєдинку з динамівцями. Проте в нас зібрані кваліфіковані хлопці, чудовий колектив, і я гадаю, що ми зможемо добре зіграти й здобути перемогу.

- Нещодавно «Шахтар» пережив масове інфікування футболістів коронавірусом, а зараз із цим зіткнулося й «Динамо». Як це позначиться на матчі?
- На жаль, подібна ситуація зараз в усьому світі. Певно, що слід дотримуватись максимальних застережних заходів, адже ніхто не хоче дістати позитивний тест на коронавірус і віддалитися від команди. У «Динамо» достатньо гарних гравців, і ми повинні з повагою ставитись до всіх і в жодному разі не допустити недооцінки.

Матч 9-го туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар» відбудеться в неділю, 8-го листопада, о 17:00 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 12:42 0

«Манчестер Юнайтед» не відмовився від ідеї трансферу українця

Коментарі