Бенфіка - Рейнджерс. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Орли прагнуть до ідеального результату в квартеті D

Одне з найцікавіших протистоянь в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи відбудеться на арені «Ештадіу да Луж», де місцева «Бенфіка» прийме шотландський «Рейнджерс». Обидва колективи претендують на перше місце в квартеті D і тому прийдешні очні зустрічі будуть неймовірно важливі.

«Бенфіка»

Підопічні Жоржі Жезуша підходять до цього матчу в гарній формі, але не з найкращим настроєм, а все через перерваний на вихідних стрік перемог. Нагадаємо, що «орли» мали в активі сім перемог поспіль у всіх турнірах, однак «Боавішта» в чемпіонаті Португалії змогла влаштувати справжню сенсацію і розгромила «червоних» з результатом 3:0. Такий удар може або розлютити португальців, які стануть надмотивованими, або вдарити по самолюбству і ми побачимо не самих зібраних футболістів, які не зможуть дати бій. Ми вважаємо, що цього колективу підходить перший варіант, так що чекаємо на дуже злу «Бенфіку».

«Орли» в нинішній єврокубковій кампанії демонструють непогану гру, єдиний серйозний провал трапився в матчі проти команди «ПАОК», коли підопічні Жорже Жезуша не змогли пройти греків в кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, програвши своїм суперникам з результатом 2:1.

«Рейнджерс»

У нинішньому сезоні «плюшеві ведмедики» показують кращу гру за останні кілька років. Стівен Джеррард продовжує розвивати колектив і намагається досягти максимальних результатів. Можливо, що саме в поточному сезоні у «світло-синіх» вийде перервати гегемонію «Селтіка» в чемпіонаті Шотландії, оскільки на даний момент розрив між командами складає дев'ять очок не на користь «зелено-білих». В рамках Ліги Європи у «Джерсі» теж все складається непогано, команда змогла переграти своїх суперників, не пропустивши на даний момент жодного м'яча. Більш того, команда не пропускає вже шість матчів поспіль.

Окремо слід відзначити безпрограшну серію «Рейнджерс», яка триває сімнадцять матчів поспіль. Хоча більшість ігор були зіграні в рамках внутрішнього і далеко не найсильнішого чемпіонату, все ж, така стабільність говорить про грамотну тренерську роботу Стівена Джеррарда, адже навіть такий гегемон, як «ПСЖ», вже примудрився не одного разу зазнати поразки в нинішньому сезоні в Лізі 1.

Особисті зустрічі команд

Команди вперше в історії зійдуться в очному протистоянні.

Передбачувані склади команд

«Бенфіка»: Влаходімос, Гонсалвеш, Отаменді, Вертонген, Таварес, Педріні, Піцци, Вайгль, Евертон, Нуньєс, Сеферович.

«Рейнджерс»: Макгрегор, Таверньєр, Голдсон, Балогун, Барішич, Арфілд, Девіс, Камара, Хаджі, Кент, Морелос.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що домінувати по ходу цієї зустрічі будуть футболісти «Бенфіки», але гра для них навряд чи буде легкою, варто очікувати щільної захисної гри від гостей. Минулого разу, коли «Рейнджерс» грав проти солідної атаки, то він закривався і намагався боротися від оборони, правда, тоді шотландці програли «Байєру» з результатом 1: 0. Наша ставка на даний матч - тотал менше 3.0 з коефіцієнтом 1.59 по лінії FavBet.

5 листопада, четвер

«Бенфіка» - «Рейнджерс»
Лiссабон. «Ештадiу да Луж». Початок - 19:55
Пряма трансляцiя на Футбол 1
Прогноз Sport.ua - 2:0
  • 1.89
  • 3.70
  • 4.30
Сделать ставку
Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 16:56 0

Малік Скотт висловився про бій-реванш