Іван ГЕЦКО: «Луческу буде налаштовувати Динамо на перемогу в Барселоні»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку киян у Лізі чемпіонів

Колишній форвард збірної України Іван Гецко поділився очікуваннями від поєдинку київського «Динамо» з «Барселоною» у Лізі чемпіонів.

- З огляду на такі великі кадрові проблеми, чи може «Динамо» хоч трохи розраховувати в Барселоні на позитивний результат?
- Як казав колись Михайло Фоменко: «Шанси є навіть тоді, коли їх немає». Я думаю, що не дивлячись на всю складність кадрової ситуації, яка виникла у «Динамо» через коронавірус і з огляду на статус суперника і виїзний матч, Мірча Луческу все одно буде налаштовувати киян на перемогу в Барселоні. Так, зараз рівень команд-суперників різний, але Луческу не той тренер, який буде розраховувати тільки на те, щоб «відскочити» на «Камп Ноу».

- У турі чемпіонату УПЛ перед виїздом до Іспанії «Динамо» натужно обіграло з мінімальним рахунком «Дніпро-1». Кияни в цій грі подумки вже готували себе до «Барселони»?
- Так, я думаю, душею і тілом команда вже була в Лізі чемпіонів. Гравці напевно хотіли витратити якомога менше сил з «Дніпром-1», щоб налаштовуватися вже на Лігу чемпіонів. Було помітно, що проти команди Йовічевіча «Динамо» грало не в повну силу, але цього вистачило для перемоги. Такі ж проблеми і у «Шахтаря». Наші гранди на матчі в Європі налаштовуються краще, ніж на ігри в чемпіонаті України.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 травня 2024, 21:35 11

Форвард Баварії забив 36 м'ячів, а українець відзначився 24 рази за Жирону

Коментарі