У Барселоні побоюються вірусу! Динамо з аеропорту відправляють в ізоляцію

У Каталонії вжиті особливі заходи щодо команди Мірчі Луческу

Керівництво «Барселони» стурбоване спалахом COVID-19 в київському «Динамо» і приймає спеціальні заходи щодо команди Мірчі Луческу напередодні матчу Ліги чемпіонів, який повинен пройти 4 листопада.

Днем раніше український клуб повідомив, що ще 6 гравців здали позитивні тести на коронавірус, як і один з помічників головного тренера Еміл Карас.

Іспанці зв'язалися з босами київського «Динамо» і з'ясували, що заражені гравці тренувалися з рештою команди в неділю, 1 листопада, тому шанси заразити інших товаришів по команді досить високі.

Команда Мірчі Луческу в понеділок, 2 листопада, вирушила в Барселону. До складу делегації увійшли лише ті, хто дав негативний результат тесту. Але це не виключає ризику їх зараження.

Тому каталонська влада разом з керівниками «Барселони» вирішили, що українці повинні ввійти в ізоляцію з моменту прибуття в аеропорт. А у вівторок вранці, 3 листопада, о 10 годині ранку вся київська делегація повинна провести новий ПЛР-тест.

Тренування киян, призначене на вечір вівторка, відбудеться тільки після оголошення результатів тестування. Якщо будуть позитивні результати тестів, гру навіть можуть перенести. У той же час, відповідно до протоколу УЄФА, футболісти «синьо-гранатових» здають тести 2 листопада, в понеділок ввечері.

Наставник київського «Динамо» взяв на матч 19 гравців.

Микола Степанюк Джерело: Digi Sport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 12:00 1

14–15 травня відбулися перенесені матчі 34-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі