Спеція - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Чи зможе Пірло вивести Ювентус із кризи

В рамках шостого туру італійської Серії А діючий чемпіон в особі туринського «Ювентуса» відправиться в гості на стадіон «Альберто Пікко», де на них чекатиме новачок ліги «Спеція». Незважаючи на непорівнянні статуси команд, саме господарі з нинішніх команд вищого дивізіону жодного разу не програвали гостям у новітній історії і для чорно-білих подібний факт може стати червоною ганчіркою і додатковим стимулом до вікторії.

Спеція

Підопічні Вінченцо Італьяно вперше в історії змогли вийти в Серію А завдяки тому, що зайняли третє місце за підсумками минулого розіграшу Серії B. У нинішньому сезоні «орлята» показують досить непогану гру, як для дебютанта, вони розташовуються на чотирнадцятому місці в турнірній таблиці і мають в активі п'ять очок. Відзначимо, що «Спеція» вже встигла відзначитися нічиєю проти «Фіорентини», так що, можливо, якщо команда буде демонструвати подібні результати і далі, то може залишитися у вищому дивізіоні і на наступний сезон.

У минулому турі підопічні Вінченцо Італьяно билися на виїзді з «Пармою». «Орлята» показали відмінну гру і змогли виграти перший тайм з рахунком 1:2 завдяки голам Шабо і Агудело. До самого кінця матчу гості вели в рахунку і лише на другій компенсованій хвилині господарі врятувалися після успішно реалізованого пенальті, який виконав Куцка. Таким чином, команди зіграли внічию 2:2.

Ювентус

Андреа Пірло зараз можна тільки поспівчувати, його колектив продовжує демонструвати не найкращу гру і ніяк не може встати на переможні рейки. Причому, фанати вже охрестили нинішній стиль команди як «Пірлоболл», за аналогією з прізвиськом гри «старої синьйори» за тренера Мауріціо Сарі «Сарріболлом». Побоювання вболівальників у першу чергу сконцентровані на тому, що у «Ювентуса» може не вийде створити цілу декаду домінування в Серії А і зупинитися на дев'яти скудетто поспіль дуже прикро для «зебр». Відзначимо, що в майбутньому матчі може з'явитися Кріштіану Роналду, капітан збірної Португалії здав негативний тест на коронавірус і готовий повернутися на поле, так що все залежить від тренера.

У минулому турі «Ювентус» на своєму стадіоні приймав «Верону». У першому таймі господарі мали два супер моменти, перший раз Куадрадо влучив у поперечину, а після Мората забив гол, але м'яч був скасований через офсайд. У другому таймі гості змогли провести успішну атаку і тут же забили гол, автором якого став Фавіллі. «Ювентус» постарався навалитися на ворота «Верони» і це увінчалося успіхом після точного удару Кулусевскі. В самому кінці Дибала міг здобути три очки для команди, але промазав із забійної позиції, тому матч завершився з результатом 1:1.

Особисті зустрічі команд

Останні раз команди грали між собою в сезоні 2006/2007, коли Ювентус після корупційного скандалу був відправлений до Серії B. Тоді Спеція змогла переграти стару синьйору в останньому турі і до цього добути нічийний результат з зебрами. Відзначимо цікавий факт, що в тому ж сезоні в Серію А з Ювентусом піднялися Дженоа і Наполі.

Орієнтовні склади команд

Спеція: Проведел, Феррер, Чабот, Терці, Маркіцца, Бартоломе, Річчі, Побєга, Агудело, Гуасу, Нзола.

Ювентус: Щенсни, Куадрадо, Деміраль, Данило, К'єза, Бентанкур, Артур, Фработта, Кулусевскі, Дибала, Мората.

Прогноз на протистояння

З огляду на не найбільші можливості команд в атакуючому плані, ми вважаємо, що колективи завершать зустріч зі скромним кількістю забитих м'ячів, а тому нашій ставкою буде позиція - тотал менше 3.0.

1 листопада, неділя

«Спеція» - «Ювентус»
Спеція. «Стадіо Діно Мануцці». Початок о16:00
Пряма трансляція на Футбол 2
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 9.98
  • 5.40
  • 1.34
Сделать ставку
  • 9.90
  • 5.90
  • 1.40
Сделать ставку
  • 9.41
  • 5.70
  • 1.36
Сделать ставку
Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі