ДЕНИСОВ: «Будь-яка трансляція на ТК Футбол коштує близько $10-12 тисяч»

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» розповів, чи можлива трансляція УПЛ на Youtube

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів, чи можлива трансляція матчів чемпіонату України на Youtube.

«Якщо завтра ми викладемо цей контент на Youtube - так, його можна буде подивитися безкоштовно. Але завтра, коли клуби скажуть: «А за рахунок чого нам фінансувати життєдіяльність?». Відповідь буде: «А грошей-то немає».

Для телеканалів Футбол одна з соціальних місій - це інвестування з нашого боку в якість трансляцій, в розкрутку, виготовлення промо, показ матчів на найвищому рівні. Будь-яка трансляція на наших телеканалах коштує близько 10-12 тисяч доларів. Це великі інвестиції.

Ми вкладаємо ці кошти й намагаємося розвивати цей продукт, щоб рано чи пізно наша УПЛ стала на ноги. Дуже важливо, щоб це стало бізнесом для всіх, а ви отримали класний і якісний продукт.

По-іншому ця ситуація не злітала в жодній країні. Немає жодного успішного прикладу, де матчі б транслювалися на безкоштовних каналах або на Youtube, і від цього клуби отримували якісь кошти», - сказав Денисов.

Читайте також: Джерело: Вацко домовлявся з MEGOGO, але йому надійшов несподіваний дзвінок

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 23:54 56

Адемола Лукман зробив хет-трик у фіналі

Коментарі