Денис КОЖАНОВ: «Чому Волинь не вийшла в УПЛ? Я винен»

Хавбек «Миная» розповів, чому луцький клуб не зміг повернутися до еліти

Вінгер «Миная» Денис Кожанов розповів, чому його колишній клуб Волинь не зміг пробитися в еліту українського футболу за підсумками сезону 2019/20. Нагадаємо, «хрестоносці» фінішували на п'ятому місці, відставши від трійки лідерів на три бали.

- Тобі не вдалося вийти з «Волинню» в вищу лігу. Так вийшло, що Денис Кожанов відіграє в УПЛ, а «Волинь» - у Першій лізі.
- Так, на жаль, не вийшло з «Волинню» вийти в еліту. Я завжди «Волині» бажаю удачі. Сподіваюся, що в цьому сезоні вони вийдуть. Команда на це заслуговує.

- Чи справедливо звільнили Тлумака і змінили на Сачка?
- З ним просто не продовжили контракт. Перший рік все було добре - вийшли на стикові матчі й програли Карпатам. Краще б тоді вийшла «Волинь», ніж Карпати.

У наступному сезоні також були поруч, але не вийшли. Не треба Тлумака звинувачувати. Скажу за себе: я винен. Кожен повинен нести відповідальність за себе, - сказав Денис Кожанов.

Нагадаємо, в кінці серпня Денис Кожанов став гравцем «Миная». Останнім клубом екс-гравця збірної України (4 матчі) була луцька «Волинь», за яку він виступав протягом двох сезонів.

У поточній кампанії Кожанов зіграв 6 матчів, в яких відзначився 1 результативною передачею.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 16:06 0

«Арсенал» теж стежить за Андрієм