В календарях чоловічої та жіночої Суперліги відбулися зміни

Кілька матчів перенесені з 30 і 31 жовтня на більш пізні строки

Ситуація із коронавірусом, на жаль, вносить свої корективи в календарі чемпіонату України з волейболу серед чоловічих та жіночих команд Суперліги.

Так, у чоловіків в найближчу п'ятницю і суботу мали відбутися матчі третього туру. Однак відразу кілька команд звернулися до Федерації волейболу України з тим, що у них є гравці з позитивними тестами на коронавірус. В результаті було прийнято рішення перенести ігри цього туру на більш пізні терміни. Вони пройдуть з 29 листопада по 6 грудня.

Втім, один поєдинок все ж таки відбудеться. 30 жовтня у Харкові в спортивному комплексі Національного юридичного університету зіграють дві місцеві команди - «Юракадемія» і «Локомотив». Це буде зустріч з 4-го туру.

Є зміни і у жінок. Тут спершу з початку місяця на 30 і 31 жовтня були перенесені матчі 3-го туру, які повинні були відбудуться в Кам'янському. Тепер же нові дати ігор за участю чотирьох клубів - «Полісся-ЖДУ» (Житомир), «Галичанка-ЗНУ» (Тернопіль), СК «Прометей» (Кам'янське) і «Хімік» (Южний) - 11 і 12 грудня.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 39

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Коментарі