Юрій ВІРТ: «Шахтар не буде «ставити автобус» у своїх воріт»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку «гірників» з «Інтером»

Екс-воротар «Шахтаря» Юрій Вірт поділився думками про протистояння в груповому раунді Ліги чемпіонів «гірників» з італійським «Інтером».

«Головному тренеру «Шахтаря» Луішу Каштру не позаздриш, оскільки йому потрібно гарненько подумати, кого кинути в бій проти італійського гранда. Здавалося, після феєричної перемоги в Мадриді над «Реалом», всі його підопічні того матчу гарантували собі місце в старті на поєдинок з «Інтером». Однак уже через кілька днів після повернення з Іспанії вони непереконливо виглядали в календарному матчі чемпіонату УПЛ з «Ворсклою», і у португальського фахівця з'явився привід засумніватися, чи витримають всі чергове міжнародне випробування. Тому, думаю, що сьогодні Луїш Каштру довірить місце в старті і кільком футболістам, які тривалий час перебували на самоізоляції.

Я не вважаю, що провал у грі з «Інтером» в Лізі Європи якось позначиться негативно на психологічному стані гірників, адже минуло вже чимало часу, була можливість скрупульозно проаналізувати той матч і зробити правильні висновки.

Думаю, з воротарської позицією ніяких пертурбацій не відбудеться. Багато часу через хворобу пропустив Андрій Пятов, тому першим номером буде в цій грі Анатолій Трубін. Упевнений, «Шахтар» не змінить свого стилю. Думаю, що «гірників» влаштує і нічия, але ніяких автобусів біля своїх воріт вони не ставитимуть. Футболісти «Шахтаря» за першої же нагоди будуть шукати щастя біля чужих воріт, от тільки не зовсім зрозуміло, хто у них буде діяти на вістрі атаки.

Пригадується, у програному в Німеччині півфіналі «Інтеру» наші хлопці якісно провели перший тайм, однак після перерви не встояли перед грізним дуетом форвардів італійців Лукаку - Лаутаро Мартінес. Хочеться сподіватися, що на цей раз завдяки щільній опіці та надійному підстрахуванні їх вдасться нейтралізувати. Що стосується результату, то, думаю, що буде результативна нічия, і це буде позитивний підсумок для «Шахтаря», - зазначив Вірт.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 23:36 6

Команда Почеттіно перемогла в дербі

Коментарі