Луїш КАШТРУ: «У молодих гравців Шахтаря є амбіції обіграти Інтер»

Наставник «Шахтаря» прокоментував майбутній матч Ліги чемпіонів

Наставник «Шахтаря» Луїш Каштру дав коментар перед матчем 2-го туру Ліги чемпіонів проти міланського «Інтера», який відбудеться у вівторок.

Про перемогу над «Реалом» і нічію з «Ворсклою»: «Якщо говорити про «Ворсклу» і «Реал», то це були різні матчі. З «Ворсклою» ми завдали 14 ударів, домінували і створювали моменти. З «Реалом» ситуація була дещо інша. Найбільша різниця, що «Ворскла» сіла в оборону, а «Реал» грав у більш відкритий футбол, що давало нам шанси. Микола Матвієнко і Андрій Пятов? Вони заявлені на завтрашній матч, все нормально».

Про поразку «Інтеру» 0:5 в півфіналі Ліги Європи: «Та поразка довела, що все відбувається раптово. Я не кажу, що десь була несправедливість, але після першого тайму ми програвали тільки 0:1, а за моментами була нічия, у нас було по одному шансу. А коли «Інтер» забив другий, то гра від нас пішла. Цей матч нагадав мені гру з «Динамо» Загреб, коли ми відігралися в кінці матчу з 1:3. Так що нічого ще не вирішено заздалегідь. Нам потрібно продовжувати йти своїм шляхом. У нас є мета - виграти чемпіонат, Кубок і провести відмінну роботу в єврокубках».

Про нинішній молодий склад «Шахтаря»: «Дійсно, у нас молода команда. Я ніколи не дивлюся на вік, а дивлюся на якість футболіста. Незважаючи на те, що нам доведеться зіграти проти сильного «Інтера», який бореться за титул Серії A, ми всі будемо зосереджені на якісному футболі. Навіть з такими молодими гравцями я впевнений, що у них є амбіції і бажання перемогти. Але не можна забувати про дисципліну».

Про Жуніора Мораеса, який був відсутній на командній фотосесії: «Звичайно, я розраховую на Жуніора Мораеса і в найближчому матчі, і в цьому сезоні взагалі. Він не був на фото, тому що медичний департамент через коронавірус не рекомендував йому приходити. Однак, наскільки я знаю, буде фотошоп, він з'явиться на загальнокомандному фото».

Про вибір складу після коронавірусу: «На завтра ми постараємося вибрати компетентний склад. Найскладніше зараз - це вибрати склад після коронавірусу. Деякі гравці постійно виходять на поле і накопичується втома. А хтось захворів і сидить вдома, навіть не тренується. Це створює певні проблеми, ускладнює нам життя».

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 15 травня 2024, 21:05 3

Дивіться відеоогляд фінального матчу Кубка України 2023/24

Коментарі