Олександр ЄМЕЛЬЯНЕНКО: «Хабіба не можна назвати найвеличнішим бійцем UFC»

Російський боєць вважає, що Нурмагомедов - просто хороший боєць

Російський боєць ММА Олександр Ємельяненко прокоментував рішення чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова завершити кар'єру після перемоги над Джастіном Гейджі (22-2).

«Раз Хабіб обіцяв матері більше не битися, можливо, і справді піде. Нурмагомедов вже виграв і кілька разів захистив пояс, всім довівши, що він не просто чемпіон. Звичайно, назвати найвеличнішим бійцем UFC його не можна. Адже там були і ті, хто тримали пояси в декількох категоріях, і ті, хто відстоювали титули у важкій вазі. Хабіб Нурмагомедов - просто хороший боєць.

Я б на його місці не поспішав, добре все обміркував, поговорив вдома з матір'ю. Хоча б дійти до 30 боїв, ще раз відстояти титул. Мені здається, він дуже рано заявив про завершення кар'єри. Може, не піде і ще поб'ється. Адже це було сказано зопалу. Суперників у Нурмагомедова в його вазі немає. Він ще молодий. Хабіб ще багато разів може відстояти свій титул. Дуже багато бійців йшли зі спорту і поверталися. Навіть Федір заявляв, що більше не буде виступати, але все одно потім бився», - сказав Ємельяненко.

Володимир Клепач Джерело: vseprosport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:00 2

3–6 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Англії 2023/24

Коментарі