Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Реброву не хотілося такого жеребу»

Український тенісист - про майбутній матч Ліги чемпіонів «Ференцварош» - «Динамо»

Український тенісист Сергій Стаховський, який є вболівальником київського «Динамо» і кумом Сергія Реброва, поділився очікуваннями від протистояння українського клубу і «Ференцвароша» в Лізі чемпіонів.

«Як на мене, Реброву не хотілося такого жеребу. Що «Динамо», що «Ференцварош» - його клуби. Сергію напередодні очних поєдинків буде важко психологічно. Крім того, група, в яку потрапили команди - дуже важка. Там були значно простіші варіанти і оскільки «Ференцварош» перебував під час жеребкування в останньому кошику, Ребров їх бачив. Однак дійшло до іронічного сміху, коли в кінці жеребкування залишилося дві групи і в одній був «Шахтар», а в іншій «Динамо».

Сергій - дуже професійна людина. Він дуже відповідально ставиться до праці і результати це відображають. Реброву ніхто не дорікне тим, що він досяг чогось, тому що накупив якісних футболістів. В основному «Ференцварош» доукомплектовувався вільними агентами. Єдине посилення - Зубков, який спочатку грав на правах оренди і якого клуб потім викупив у «Шахтаря». По суті, команда залишилася такою, якою була до приходу Сергія. Більш того, вона навіть очистилася від декількох гравців, які були, на думку керівництва клубу, ключовими. Боде, Ланцафаме - це були футболісти, які багато забивали, грали найважливіші ролі в «Ференцвароші» тривалий час.

Якщо говорити про клуб загалом - то серцем я з «Динамо». Персонально - з Ребровим. Ми сім'я і мені буде важко вболівати проти Сергія. Однак постулат «одне життя - одна команда» для мене не чужа. Так, я знаю весь менеджмент і всіх гравців «Ференцвароша», заходжу до них в роздягальню, але серце проте належить киянам. Ще й тому, що розумію, що контакти з будапештцями збережуться рівно до тих пір, поки там буде Ребров», - сказав Стаховський.

Відзначимо, що «Ференцварош» і «Динамо» зіграють у середу в Угорщині, початок матчу о 22:00.

Читайте також: Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Важко змиритися з призначенням Луческу»

Володимир Клепач Джерело: Главком
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 20:21 404

Команда Пушича перед матчем Ліги чемпіонів знову має проблеми в чемпіонаті

Коментарі