Хабіб розплакався після бою з Гейджі і оголосив про відхід з UFC

Боєць важко переживає смерть батька

На UFC 254 Хабіб Нурмагомедов переміг Джастіна Гейджі, провівши трикутник у другому раунді. Він втретє захистив пояс чемпіона світу в легкій вазі. Його рекорд став 29-0.

Після бою Хабіб Нурмагомедов розплакався, віддаючи данину пам'яті своєму батькові Абдулманапу Нурмагомедову, який помер від коронавірусу 3 липня. Після того, як емоції трохи вляглися, Хабіб зробив сенсаційну заяву - він завершує кар'єру бійця.

«У 2008 році, коли я починав, багато хто не вірив. Я простий хлопчина з гірського села в Дагестані. Я не міг у це повірити. Ми йшли з батьком до цієї мети. Я просто хотів йти вперед і стати чемпіоном світу. Коли з UFC зателефонували з приводу бою з Джастіном, я розмовляв з матір'ю три дні. Я пообіцяв, що це буде мій останній бій. Вона не хотіла, щоб я бився без батька.

Я йду з UFC. Я пообіцяв своїй мамі, що цей бій останній. У мене трапилося велике горе. Цінуйте своїх батьків, поки вони поруч. У мене залишилася лише мама. Я хочу більше часу проводити з нею», - сказав Хабіб Нурмагомедов.

"Today is my last fight here in UFC." #UFC254 pic.twitter.com/sq6R9LxN1i

- UFC (@ufc) October 24, 2020

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі