ШАРАН: «Не розумію, для чого Динамо потрібні симпатії з боку арбітра»

Головний тренер «Олександрії» прокоментував поразку від «Динамо»

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував поразку в матчі 7-го туру УПЛ від «Динамо» (0:1):

«Звичайно, перед матчем ми прекрасно розуміли, в якому функціональному стані знаходимося, і сподівалися, перш за все, на те, що сьогодні правильно зіграємо в захисті. Другий матч поспіль ми проводимо з трьома центральними захисниками, але при цьому сьогодні пропустили гол вже на першій хвилині. Звичайно, хлопці не очікували цього, і було видно хвилювання як молодих футболістів, так і досвідчених. Хвилювалися, напевно, всі, крім Паньківа. У дебюті матчу «Динамо» могло забивати ще 2-3 м'ячі, але здорово в цих моментах зіграв наш воротар.

Потім гра вирівнялася в тому плані, що у наших воріт вже не було таких моментів, як в перші 15 хвилин гри. Ми сподівалися втримати цей рахунок у першому таймі, а після перерви - посилити нашу атакуючу лінію і намагатися пресингувати динамівців на їхній половині поля. Але, в підсумку, в атаці ми, звичайно, мало що створили. Втім, був у нас один момент, коли ми могли зрівняти рахунок.

Після двотижневої епідемії коронавірусу в нашої команди всі футболісти зібралися разом лише за 2-3 дня до сьогоднішнього матчу. Було дуже важко, ми це розуміли. А ще є травмовані, які, сподіваюся, найближчим часом посилять нашу команду. Як мінімум, Вантух, думаю, точно зіграє в наступному матчі.

Вітаю «Динамо» з перемогою. Правда, не розумію, для чого «Динамо» ще якісь симпатії з боку арбітра. Якби не VAR, то, впевнений, не було б ні цієї червоної картки, ні багатьох жовтих карток».

Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 12:33 3

«Манчестер Юнайтед» націлився на українського воротаря

Коментарі