Олександр ЗАВАРОВ: «Очікую ще більшого прогресу Динамо»

Селекціонер «біло-синіх» задоволений грою команди Мірчі Луческу

Колишній гравець, а нині селекціонер київського «Динамо» Олександр Заваров розповів про свої очікування від гри з «Олександрією» в рамках 7-го туру української Прем'єр-ліги.

- Думаю, динамівці покажуть яскраву гарну гру та зможуть досягти позитивного результату, як і в більшості матчів.

- Незважаючи на поразку в матчі з «Ювентусом», динамівці відзначають, що раді поверненню до Ліги чемпіонів. Це матиме значення у грі з «Олександрією»?
- Звичайно, футболістам «Динамо» не треба засмучуватися. Краще кілька разів переглянути свою гру з «Ювентусом» та зробити висновки. Гадаю, тренер їм у цьому допоможе. І жодних розчарувань не має бути. Потрібно боротися за перемоги та не втрачати очки в поєдинках із суперниками, які нижчі рівнем.

- «Олександрія» невпевнено стартувала в чемпіонаті - які проблеми є всередині команди та що вони зможуть протиставити динамівцям?
- Це хороша й організована команда, також варто відзначити їхню самовіддачу. Буде важкий матч, плюс, якщо гравці «Динамо» будуть берегти себе на гру з «Ференцварошем», їм буде важко. Зі свого досвіду скажу, що в таких випадках можуть бути травми, треба грати відповідально й бути сильним.

- Цей матч - шанс для тих, хто отримує недостатньо ігрового часу?
- Тренеру видніше, але, імовірно, так. Потрібен результат і не розслаблятися.

- Загалом ви бачите, як змінюється «Динамо»?
- Про щось рано казати, подивимося після завершення чемпіонату, які сильні та слабкі сторони гравців. Очікую ще більшого прогресу «Динамо». Молодим динамівцям потрібно багато працювати та доводити свою перспективу в кожній грі: чемпіонату, Кубка України, Ліги чемпіонів. Можливо, вони ще не готові грати з такими великими командами, як «Ювентус», але потрібно працювати та показувати свій максимум.

Матч «Динамо» - «Олександрія» відбудеться в суботу, 24 жовтня. Початок о 17:00.

Денис Шаховець Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 15:00 0

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко розповідає, як українці проявили себе у провідних чемпіонатах

Коментарі