Удар в область паху. У Чечні побили суддю матчу між Ахматом і Спартаком

Рефері Богдан Головко був підданий фізичному впливу

Суддя матчу молодіжних команд «Ахмата» і «Спартака» (0:0) Богдан Головко був підданий фізичному впливу з боку невстановлених осіб.

У протоколі матчу, що проходив у Грозному, зазначено: «Після фінального свистка на поле вийшли сторонні особи і фізично впливали на головного суддю, завдавши удар в область паху, а потім, йдучи з поля, вдарили головного суддю по ногах ззаду і штовхали в спину. Ці ж особи зайшли в суддівську кімнату і висловлювали своє невдоволення висловлюваннями нецензурної форми».

РПЛ зробила заяву, що спільно з РФС проведе ретельний розгляд. У «Спартаку» також засудили таку поведінку по відношенню до арбітра. При цьому колишній генеральний директор футбольної академії «Рамзан» Хайдар Алханов назвав неправдою інформацію про побиття судді.

Потім прес-служба «Ахмата» повідомила, що після матчу вболівальник вибіг на поле та спробував вчинити фізичний вплив на головного арбітра, і співробітниками служби безпеки він був супроводжений за периметри стадіону.

У повідомленні клубу з Чечні сказано: «Ми засуджуємо будь-які неправомірні вчинки, будь вони з боку офіційних осіб чи вболівальників. Клуб проведе внутрішнє розслідування. Винні співробітники, які допустили вихід уболівальника на полі, будуть покарані. Приносимо свої вибачення головному арбітру матчу Головко Богдану, вболівальникам, учасникам матчу».

Микола Степанюк Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі