Вест Хем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Андрія Ярмоленка прийматиме Олександра Зінченка і компанію

Центральним поєдинком шостого туру АПЛ буде, звичайно ж, протистояння «Манчестер Юнайтед» і «Челсі». Однак для українських любителів футболу не менш цікавим буде поєдинок, який буде відкривати програму суботнього ігрового дня: «Вест Хем» Андрія Ярмоленка прийматиме «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка.

В АПЛ зіграно вже 5 турів, і бачити «Вест Хем» в турнірній таблиці вище за «Манчестер Сіті» дуже незвично. Однак, по-перше, сезон все ж тільки почався, а по-друге, у команди Пепа Гвардіоли ще є гра в запасі.

Після розгромної поразки від «Лестера» і нічиєї з «Лідсом» «Сіті» зумів реабілітуватися, і в попередньому турі обіграв «Арсенал» з рахунком 1:0. А в середу Агуеро і компанія з перемоги стартували в Лізі чемпіонів - перемога 3:1 над «Порту».

Старт підопічних Гвардіоли в новому сезоні ідеальним не назвеш, але і провальним теж: за втраченими очками «Сіті» йде на рівних з головним конкурентом у боротьбі за чемпіонство, «Ліверпулем».

Що стосується «Вест Хема», то підопічні Девіда Мойеса невдало стартували (поразки від «Ньюкасла» і «Арсеналу»), однак після цього набрали непогану форму і взяли 7 очок з 9 можливих в останніх трьох турах. І в таких кондиціях «Молотобійці» мають непогані шанси поборотися за очки з «Сіті», гра якого на старті сезону не відзначається стабільністю.

Тим більше, що кадрова ситуація у Пепа Гвардіоли перед матчем далеко не ідеальна. Травмовані Бенжамен Менді, Фернандіньо і Габріел Жезус. Також під питанням участь в матчі Натана Аке.

Імовірність побачити протистояння гравців збірної України в майбутньому матчі також низька. Олександр Зінченко відновив тренування після травми тільки в четвер, а Андрій Ярмоленко втратив місце в основі «Вест Хема». У стартових п'яти турах українець сумарно провів на полі всього 43 хвилини.

Букмекери беззаперечним фаворитом матчу вважають «Манчестер Сіті». Коефіцієнт на перемогу гостей - 1,43, на «Вест Хем» - 7,5. Імовірність нічиї - 5,4.

24 жовтня, субота

«Вест Хем» - «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Лондон Стедіум». Початок - о 14:30
Пряма трансляція на «Setanta Sports Україна»
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 7,5
  • 5,4
  • 1,43
Сделать ставку
  • 6,8
  • 5,2
  • 1,43
Сделать ставку
  • 7,3
  • 5,1
  • 1,42
Сделать ставку
Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 серпня 2024, 23:27 5

У Лізі конференцій Серветт виграв у синіх 2:1, але цього замало