Оцінки матчу Лестер – Зоря. Фіаско луганчан, героєм зустрічі став Іхеаначо

Пропонуємо ознайомитися з оцінками Sport.ua за матч 1-го туру Ліги Європи

Пропонуємо ознайомитися з оцінками Sport.ua за поєдинок 1-го туру Ліги Європи «Лестер» - «Зоря» (3:0). Найкращим гравцем став Келечі Іхеаначо (оцінка 7.5).

Віталій Вернидуб (5.0) - єдиний з гравців оборони, до якого практично немає претензій. До того ж, підключався до атак і намагався щось творити.

Владислав Кабаєв (5.0) - автор найбільш забійного моменту біля воріт «Лестера». Але окрім цього і непотрібної жовтої картки нічим не запам'ятався.

Владлен Юрченко (5.0) - мабуть, найкращий у гостей. Виконував стандарти, сам бив з різних позицій - щоправда, жодного разу не влучив у ворота.

Максим Луньов (5.0) - може посперечатися з Юрченком за звання найкращого гравця «Зорі». Саме на ньому господарі заробили єдиний гірчичник. Саме він віддавав відмінний пас на Кабаєва. А в кінці першого тайму міг зрівняти рахунок, але у вигідній позиції не дотягнувся до м'яча.

Sport.ua оцінює головні поєдинки єврокубків і чемпіонату України, виставляючи бали гравцям. Всі учасники футбольних баталій оцінюються за 10-бальною шкалою, виходячи з їхніх дій на футбольному полі, статистики та загального вкладу в підсумковий результат.

Шкала оцінювання: 3.0 - жахливо, 3.5 - огидно, 4.0 - потворно, 4.5 - дуже погано, 5.0 - погано, 5.5 - посередньо, 6.0 - нормально, 6.5 - добре, 7.0 - дуже добре, 7.5 - відмінно, 8.0 - чудово, 8.5 - надчудово, 9.0 - фантастика.

Оцінки Sport.ua за матч «Лестер» - «Зоря» - 3:0:

Заміни «Лестера»: Джеймс Джастін - б/о, Вес Морган - б/о, Дженгіз Ундер - 6,5, Хамза Чодурі - 6,0, Айосе Перес - 6,0.

Заміни «Зорі»: Агрон Руфаті - б/о, Сергій Гринь - б/о, Андрій Циганікс - 5,0, Михайло Перович - 5,0, Олександр Гладкий - 4,5.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Коментарі