Оцінки Динамо – Ювентус. Найкращий гравець – Мората, а у Динамо – Сидорчук

Пропонуємо ознайомитися з оцінками Sport.ua за матч 1-го туру Ліги чемпіонів

Пропонуємо ознайомитися з оцінками Sport.ua за поєдинок 1-го туру Ліги чемпіонів «Динамо» - «Ювентус» (0:2). Найкращим гравцем став автор дубля Альваро Мората (оцінка 7.5), а у киян - Сергій Сидорчук (6.5).

Георгій Бущан (5.5) - запам'ятався двома сейвами, але також невпевненою грою на виходах. Відбив м'яч прямо на ногу Мораті при першому голі «Ювентуса».

Сергій Сидорчук (6.5) - залишив найбільш сприятливе враження своєю грою в складі «Динамо». Підстраховував партнерів в обороні і намагався взяти на себе роль лідера при переході до атакуючих дій.

Ілля Забарний (5.0) - дебютант групового раунду Ліги чемпіонів провів не найкращий матч. При обох пропущених голах не догледів за Моратою.

Віктор Циганков (5.5) і Карлос Де Пена (5.0) - динамівські вінгери не стали конструкторами атак господарів поля, були малоактивними і відрізнялися високим браком при передачах.

Томаш Кендзьора (5.0) - частенько не встигав за своїм опонентом на фланзі К'єзою, а при атаках запам'ятався неточними передачами.

Sport.ua оцінює головні поєдинки єврокубків і чемпіонату України, виставляючи бали гравцям. Всі учасники футбольних баталій оцінюються за 10-бальною шкалою, виходячи з їхніх дій на футбольному полі, статистики та загального вкладу в підсумковий результат.

Шкала оцінювання: 3.0 - жахливо, 3.5 - огидно, 4.0 - потворно, 4.5 - дуже погано, 5.0 - погано, 5.5 - посередньо, 6.0 - нормально, 6.5 - добре, 7.0 - дуже добре, 7.5 - відмінно, 8.0 - чудово, 8.5 - надчудово, 9.0 - фантастика.

Оцінки Sport.ua за матч «Динамо» - «Ювентус» - 0:2:

Заміни «Динамо»: Жерсон Родрігеш - 5,5; Беньямін Вербич - 5,0; Денис Попов - 5,5; Денис Гармаш - б/о.

Заміни «Ювентуса»: Меріл Демірал - 5,5; Пауло Дібала - 6,0; Артур - б/о; Федеріко Бернардескі - б/о.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:42 19

Франк Лебеф висловився про гру українського вінгера

Коментарі