ОФІЦІЙНО. Матч Динамо – Ювентус відбудеться з глядачами на трибунах

Прес-служба «Динамо» напередодні старту команди в ЛЧ опублікувала заяву

Прес-служба київського «Динамо» напередодні старту команди в Лізі чемпіонів опублікувала офіційну заяву, текст якої наводиться нижче.

У вівторок, 20 жовтня, на НСК «Олімпійський» відбудеться стартовий матч київського «Динамо» у груповому раунді Ліги чемпіонів 2020/2021. У цей день о 19:55 «біло-сині» прийматимуть туринський «Ювентус».

Гра відбудеться за присутності глядачів. Для дотримання всіх умов карантину, уникнення черг та скупчення людей просимо приходити на стадіон завчасно. Доступ на трибуни «Олімпійського» буде відкрито вже за дві години до стартового свистка.

Особливі правила поведінки під час перебування на стадіоні:

Квитки на матчі іменні. Тож для входу на стадіон при собі обов'язково потрібно мати один із наступних документів, що посвідчують особу:

Особисті дані (ПІБ) відвідувача стадіону на квитку мають збігатися з даними у документі, що посвідчує особу.

Пам'ятайте! Найголовніше - це безпека здоров'я всіх відвідувачів стадіону! Тож сподіваємося на сумлінність кожного, хто планує завітати на «Олімпійський». При вході на стадіон кожен відвідувач має пройти скринінг температури тіла. У разі якщо температура виявиться вищою за 37.2, вхід на стадіон буде заборонено. Кожен власник квитка на матч при вході на стадіон отримає індивідуальну захисну маску від ФК «Динамо» Київ.

Ми щиро раді можливості присутності вболівальників на такому важливому для нашого клубу матчі! Сподіваємось на сумлінність кожного відвідувача стадіону, аби команда і в майбутньому мала змогу отримати підтримку свого 12-го гравця, а глядачі - бути присутніми на матчах такого рівня. Чекаємо вас на «Олімпійському» 20 жовтня! До зустрічі на стадіоні!

Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі