Гравець виграв 200 тисяч і розчарувався в покері

Багато хто захоче опинитися на його місці

Днями в «Казино» завершилася покерна серія EPTi, яку щорічно проводить PokerStars в різних країнах. Оскільки епідеміологічна ситуація ще не дозволяє вільно подорожувати, організатори скасували гарантований призовий фонд в Головній події, але він все одно виріс до $ 1,410,318.

За традицією в покер-румі можна було потрапити на турнір серії, відібравшись з недорогих або навіть безкоштовних турнірів. Завдяки цьому, з Віктором Ткаченком трапилася досить цікава історія.

З покером Віктор познайомився тільки в влітку цього року - побачив рекламу в інтернеті, зробив мінімальний депозит і почав грати недорогі турніри. Помітивши в лобі безкоштовний івент з розіграшем квитка на Головну подію EPTi, Віктор вирішив спробувати і виграв квиток!

Щоб потрапити на серію, Ткаченко довелося подолати величезну відстань в майже 7,500 кілометрів. Але це поїздка коштувала таких зусиль.

Покер не сподобався і грати більше не буду

Турнір тривав дуже довго - фінальний день тривав більше 15 годин. Організаторам доводилося перезапускати програми рахунку рівнів, адже вони не були налаштовані на таку тривалу гру. Ближче до ночі Віктор залишився удвох з Русланом Богдановим.

Гравці вирішили розділити призові, але Руслан виявився більш досвідченим гравцем і став тиснути на Віктора, щоб забрати більшу частину призових, хоча їхні стеки були рівними. Після довгих суперечок фіналісти прийшли до висновку: Ткаченко забирає $ 207,000, Богданов - $ 216,945 і ще $ 11,000 разом з кубком визначаються в чесній грі.

Після такого фіналу у Ткаченка взяли інтерв'ю, в якому поцікавилися - як йому відчуття на першому живому турнірі. Незважаючи на величезний виграш, який дістався йому безкоштовно, Віктору не сподобався покер, в чому він відкрито зізнався. Крім того, він заявив - що сідати за покерний стіл він більше не має наміру, а виграш шестизначної суми стане відмінним досвідом.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 30 вересня 2024, 15:36 0

Sport.ua підбиває підсумки чемпіонату світу 2024 року з велоспорту

Коментарі