Ігор СУРКІС: «Ми продовжуємо стежити за бразильцем Лінкольном»

Президент «Динамо» розповів про останні трансфери київського клубу

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про останні трансфери київського клубу:

«Костевич. Всі гравці, які приходять в Динамо, узгоджені з головним тренером. Інша справа - може заграти, а може і ні. Цей трансфер був узгоджений, просто Мірча очікував на цього футболіста взимку. Так було домовлено, але вдалося раніше. Він адаптується, зрозуміє модель і структуру гри «Динамо». Якщо буде відповідати рівню команди, він нам допоможе. Якщо ні - тоді будемо віддавати його в оренду або продавати. Але на сьогоднішній день він футболіст «Динамо». Тільки від нього залежить, щоб він сподобався головному тренеру.

Клейтон. Він довго не грав. Ми дали йому можливість привести себе в порядок. Він і сьогодні не знаходиться у належному стані. Знову-таки, потренується з командою, зрозуміє принципи Містера. І якщо він нам буде потрібен, ми з ним підпишемо тривалий контракт.

Лінкольн. Люди, які представляють наші інтереси в Бразилії, запропонували нам цей трансфер. І ми відреагували на нього, але не встигали. А те, що пишуть, що ми готувалися його купити в останній день трансферного вікна - це не відповідає дійсності. Ми за ним стежили і зараз дивимося. Але він мало грає, на жаль. Молодий, а у нас своїх багато молодих перспективних, яких треба ростити. Збірна це довела».

Микола Степанов Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра