Стало відомо, де гратимуть нові Карпати

Найближчим часом команда стартує в чемпіонаті України серед аматорів

Генеральний директор зареєстрованого 14-го жовтня ТОВ «ФК «Карпати» Степан Юрчишин розповів, хто був ініціатором цього проекту.

«Засновником ТОВ «ФК «Карпати» виступила львівська корпорація «Західний Буг», яка внесла у статутний фонд один мільйон гривень. У перспективі це буде акціонерне товариство, в якому знайдеться місце і представникам інших місцевих підприємств. Цей проект став відповіддю на багаторазові заяви ветеранів «Карпат», яких турбує доля боєздатного клубу, який зараз ледь живе у Другій лізі. Тому робляться зусилля, щоб «Карпати» взагалі не зникли.

Поки що нові «Карпати» вже на наступному тижні повинні стартувати в чемпіонаті України серед аматорів, збираємося заявитися і в розіграш Кубка Львівської області. Спортивним директором і головним тренером буде Андрій Тлумак, який свого часу захищав ворота «Карпат» і очолював молодіжний склад. Планується, що з нового сезону наша команда буде виступати у Другій лізі. Зараз юристи вивчають питання під якою назвою, але те, що «Карпати» в ньому будуть позначені - гарантую», - зазначив Юрчишин.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A

Коментарі