Клуб з чистого аркуша? У Львові зареєстрували ФК Карпати

У місті з'явиться ще один клуб «Карпати»

За інформацією українських ЗМІ, у Львові був зареєстрований футбольний клуб ФК «Карпати Львів» зі статутним капіталом в 1 мільйон гривень.

Генеральним директором призначений Степан Юрчишин, а головним тренером - Андрій Тлумак. У новому клубі обіцяють незабаром дати прес-конференцію і розповісти про подальші плани.

У Львові зараз є інший клуб «Карпати», який за підсумками минулого сезону УПЛ був знятий зі змагань і переведений у Другу лігу. Новий чемпіонат у Другій лізі команда почала невдало, набравши після 5-ти турів три очки.

Ряд відомих для історії «Карпат» людей, в тому числі Мирон Маркевич, Ігор Худоб'як та Олександр Чижевський підтримали створення клубу з чистого аркуша.

«Ми не можемо в цій ситуації не втручатися. Серед нас ті, хто в далекому 1963-му році брав участь у створенні і становленні клубу, вів команду до перемоги в Кубку колишнього СРСР в 1969-му, боровся бронзові медалі в чемпіонаті незалежної України 1998 і боровся за вихід в груповий турнір Ліги Європи в 2010-му».

«Ми не бачимо іншого виходу з цієї ситуації, як відродження легендарної команди з нової чистої сторінки. Команди з серцем лева і завжди вірними вболівальниками, з фінансуванням від чесного і прозорого бізнесу і підтримкою громади Львова. І якщо для цього знову потрібно пройти весь шлях становлення клубу, кожен з нас, де б він сьогодні не знаходився, готовий передати відродженого клубу весь свій досвід, справжній карпатівський дух і віру в перемогу».

«Карпатам» у Львові - бути»!, - йдеться у заяві.

Іван Зінченко Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:20 5

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Коментарі