Данило Zeus ТЕСЛЕНКО: «Мені пропонували сотні тисяч доларів за злив ігор»

Легенда Natus Vincere розповів про пропозиції зіграти на контору

Один із найвідоміших гравців в Counter-Strike 1.6 і CS:GO, колишній капітан NAVI Данило Zeus Тесленко згадав випадки, коли йому пропонували багато грошей за злив матчу.

«Мені не раз пропонували дуже великі гроші - точну суму не буду називати, але це були сотні тисяч доларів - за зливи ігор. І я знаю, що на про-сцені є команди, які на це погоджувалися. Це не обов'язково тір-1 склади - все-таки кіберспорт зараз виріс і дістався до різних регіонів. У деяких місцях договорняки активно практикують - на цьому заробляють величезні гроші, це ціла індустрія. І її представники багато разів до мене приходили.

Скажу чесно: спокуса погодитися дуже велика, оскільки матчі йдуть постійно - ти граєш щотижня, і дуже легко вирішити, що одна дивна поразка може загубитися серед інших зустрічей. Але я розумію своєю головою, що занадто багато вклав в Counter-Strike. Я півжиття підіймався на цю величезну стіну, як в «Грі престолів», я витратив на це стільки сил, нервів, здоров'я, емоцій... І прос**ти все через одну помилку, одну спробу нажитися було б дуже нерозумно», - сказав Zeus.

Раніше Zeus відкрив в Харкові кіберспортивну арену.

Максим Гаптар Джерело: GameInside.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 23 квітня 2024, 23:53 0

Українська команда очолила престижний рейтинг