Йожеф САБО: «Бущан буде найкращим воротарем в Україні»

Спеціаліст похвалив воротаря збірної України

Відомий тренер Йожеф Сабо поділився враженнями від перемоги «синьо-жовтих» над Іспанією (1:0) в Лізі націй.

«Захисний варіант - на Шевченка не схожий. Виявилося, що терпіли - нове слово в футболі. У всякому разі, наша команда відбилася, зіграла компактно, на дуже високому рівні дисципліни. У моментах виручив Бущан. У нього все є - зріст, стрибучість, чуття. Це дуже перспективний воротар. Він ще повинен вирости. У цьому матчі взяв три або чотири «мертвих м'ячі». Я вітаю Георгія і всю команду. Головним у цьому протистоянні був результат. Здобули три очки.

Поки у нас немає кращих центральних захисників, ніж Кривцов і Матвієнко. Миколенко - гравець лівої бровки. У нього є швидкість, відбір, атлетизм - він повинен і буде грати на цій позиції, тому що сильніший за всіх. Мені дуже подобаються його гра і прогрес. Так що ці два гравці з «Шахтаря», плюс Степаненко, повернуться в основний склад. Тарас - один з найкращих в Європі опорних півзахисників. Він весь час в боротьбі і відборі.

Маліновського і Зінченка ми нікуди не дінемо. Ярмоленка теж, але це не той Ярмоленко, який був рік тому. Він не грає. Лавка не дає зростання футболістові. Раніше обводив, забивав, проходив з центру, як Циганков зараз. Віктор забив, але там потрібно Де Хеа ставити двійку! Куди він поліз?! У порівнянні з Бущаном, Де Хеа - не основний воротар. Він програє Георгію.

Бущан буде найкращим воротарем в Україні. У нього є всі дані, а помилки поправлять і підкажуть, як з ними впоратися. Георгій довів, що він зараз найкращий», - сказав Сабо.

Максим Гаптар Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі