Луїс ЕНРІКЕ: «Ми побачили іншу Україну. Це не та, що грала в Мадриді»

Головний тренер збірної Іспанії прокоментував матч 4-го туру Ліги націй

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке прокоментував поєдинок 4-го туру Ліги націй проти збірної України (0:1):

- Не все сьогодні у нас вийшло, не всім нашим планам судилося збутися. Так буває у футболі. Не можу сказати, що я дуже вже розчарований, якщо говорити про цей матч в цілому. У будь-якому випадку, результат вже не змінити.

- Ви створили так багато гольових моментів, але так і не зуміли реалізувати хоча б один з них. Чому?

- Причин може бути декілька, а відповідь одна: значить, треба створювати ще більше моментів. І підвищувати їх реалізацію. Будемо працювати над цим. Попереду матчі з Німеччиною і Швейцарією, постараємося в них досягти таких результатів, які дозволять нам виконати завдання на цю Лігу націй.

- Пропущений збірної Іспанії гол - це помилка воротаря?

- Ні. Грає вся команда, обороняється вся команда. Не можна звалювати провину на одного футболіста. Пропущений гол говорить про те, що нам є, над чим працювати і в обороні.

- Чому малюнок гри змінився після перерви?

- Ми сьогодні побачили іншу збірну України - не ту, що грала проти нас в Мадриді. Незважаючи на те, що вона сьогодні була в ослабленому складі. Ми намагалися грати в свій футбол, але збірна України сьогодні була краще занас. Ми ж кінцівку матчу провели з елементами паніки.

- Чи здивувала вас чимось збірна України?

- Ні. Такі команди, як збірна України, які мають в своєму складі високих нападників, вміють будувати свою гру з розрахунком на це. Сьогодні така тактика принесла нашому супернику результат.

Микола Степанюк Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 22 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі