Поєдинок Динамо з Ювентусом в Лізі чемпіонів може пройти без глядачів

Матчі з 30% глядачами дозволені тільки в зеленій і жовтій зонах

Матч 1-го туру Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Ювентусом» 20 жовтня в Києві може пройти без глядачів, незважаючи на те, що київський клуб вже продав частину квитків на трибуни.

Остаточне рішення влади столиці очікується днями. Телеграм-канал «Динамо» Київ Inside інформує:

«Комісія КМДА, не скасовуючи свою заборону на проведення матчів з глядачами, простим протоколом узгодила 30% глядачів на матчах під егідою УПЛ / ПФЛ в столиці. При цьому відсилає до карантинної постанови Кабміну, в якому чітко заборонено проведення масових заходів більше 100 чоловік в червоній і помаранчевих зонах.

Київ - помаранчева зона як мінімум на 2 наступні тижні. Листи «Динамо» і «Шахтаря» про ЛЧ Комісією залишені без розгляду, бо задоволення їхніх вимог означало б для команди Кличка порушення закону.

«Шахтар» вже повідомив УЄФА про неможливість проведення матчу з «Інтером» за участю глядачів. Причина - діюча заборона місцевої влади. Поспішність «Динамо» в старті продажу квитків - очевидна. Тому, по суті, вона зараз і припинена.

Цей протокол КМДА для УПЛ означає наступне - матчі з 30% глядачами дозволені тільки в зеленій і жовтій зонах (в наступному турі це Запоріжжя та Олександрія)».

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 06:55 1

Тайсон програв українцеві бій за абсолют

Коментарі