МЕРКУШИНА: «Якщо впадеш – це нестрашно. Гірше, якщо зламаєш гвинтівку»

Юна біатлоністка – про гонку під дощем

15-річна українська біатлоністка Олександра Меркушина прокоментувала невдалий виступ у гонці переслідування на літньому юнацькому чемпіонаті України в Чернігові.

Нагадаємо, раніше спортсменка, яка є наймолодшою ​​учасницею змагань, виграла спринт, проте в переслідуванні не зуміла потрапити навіть у топ-6. Частково це пов'язано з погодними умовами.

Також Олександра розповіла про те, чому вибрала саме біатлон.

«Було волого, слизько дуже на роликах. Страшно, тому що за спиною гвинтівка. Якщо сам впадеш - не страшно. Якщо зламаєш гвинтівку - це вже страшніше.

Мене багато куди кликали. Звали в сноуборд, у гірські лижі, фристайл, спортивну гімнастику. У дитинстві багато чим займалася, багато всього пробувала. Навіть в хорі співала. І, в принципі, в дитинстві я не завжди хотіла займатися біатлоном. Ніби так, думала, але зрозуміла, що це мій спорт, коли почала програвати. Я виходила на старт, програвала на області, і мене це дуже дратувало. Я почала більше тренуватися, розуміла, що без тренувань нічого не вийде, і отримувала великий кайф, коли почала вигравати.

Біатлон - як наркотик, тому що чим більше ти виграєш, тим більше хочеш далі і далі йти, тренуватися, він дуже заводить на роботу», - сказала Олександра Меркушина.

Денис Шаховець Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 21:25 3

Дивіться відеоогляд матчу 7-го туру Серії А 2024/25

Коментарі