Манор СОЛОМОН: «Я знаю всю нецензурну лайку російською»

Футболіст «Шахтаря» похвалився своїми мовними знаннями

21-річний ізраїльський півзахисник «Шахтаря» Манор Соломон розповів про свій рівень знання іноземних мов.

- Тренер воротарів «Шахтаря» Антоніу Феррейра розповідав, що його навчили говорити «Донбас порожняк не жене». Вас українські гравці чогось навчили?
- Я знаю різні веселі слова і практично всю нецензурну лайку російською. Власне, це перші слова, які я відразу вивчив. Думаю, ви і так знаєте, наскільки це непроста мова. Але я вже можу зрозуміти зміст розмови, коли мої партнери по команді говорять між собою.

Паулу Фонсека і весь його штаб говорили англійською. У команді Луїша Каштру теж всі знають англійську. Містер розмовляє нею, але не ідеально, тому Вітор Северіно допомагає з перекладом, коли це потрібно. У більшості випадків ми з тренером говоримо половину англійською, а половину португальською.

Англійська - не моя рідна мова, але вона була завжди важлива для мене. Я почав вчити її, коли мені було 7-8 років. І приділяв їй більше уваги, ніж математиці та літературі.

- На прес-конференції після «Вольфсбургу» після мого питання ви сказали «Дякую». Поясніть.
- Мені здається, українці починають тебе більше поважати, якщо ти говориш українською. Я зрозумів, що питання прозвучало українською, а не російською. Я вже розумію різницю між ними. Саме тому я сказав «Дякую». Мабуть, це єдине слово, яке я знаю українською.

Михайло Шаповалов Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 01:54 11

Українець переміг Тайсона Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі