Суркіс обговорив із Шахтарем ціни квитків на матчі Ліги чемпіонів

Київське «Динамо» і «гірники» будуть використовувати однакову цінову політику

Київське «Динамо» і донецький «Шахтар» почали організаційну підготовку до майбутнього сезону в Лізі чемпіонів.

Оскільки чемпіон і віце-чемпіон України в новому сезоні домашні матчі одночасно проводитимуть на головному стадіоні країни, НСК «Олімпійський», клуби обговорили деякі питання використання арени.

Зокрема, нещодавно відбулася зустріч президента «Динамо» Ігоря Суркіса з представниками ФК «Шахтар», на якій обидва клуби вирішили використовувати одну цінову політику в продажу квитків на матчі «Динамо» і «Шахтаря» у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Згідно з останнім рішенням УЄФА, заповнюваність трибун на матчах Ліги чемпіонів буде дозволена не більше, ніж 30 відсотків.

Що стосується цін на квитки, то вони будуть оголошені і надійдуть у продаж відразу після того, як техногенна комісія Київської міської адміністрації прийме відповідне рішення. Ймовірно, слідом за дозволом проводити на «Олімпійському» з уболівальниками матчі збірної України проти Німеччини та Іспанії, таке ж «добро» від комісії найближчим часом отримають і «Динамо» з «Шахтарем».

Перший домашній матч у Лізі чемпіонів «Динамо» проведе проти туринського «Ювентуса» 20-го жовтня, а «Шахтар» прийме в Києві «Інтер» 27-го жовтня.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 10:00 3

Агіт Кабаєл готовий провести бій з українським чемпіоном

Коментарі