В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Приємно, що Астана розглядає мою кандидатуру»

Спеціаліст прокоментував інформацію про інтерес казахстанського клубу

Відомий український фахівець В'ячеслав Грозний прокоментував інформацію про те, що він найближчим часом може стати головним тренером «Астани» з Казахстану.

«Мені приємно, що до тренера з України є інтерес з боку такого клубу, як «Астана». Я маю досвід роботи в Казахстані, очолював клуби, які завжди борються за чемпіонство або як мінімум ставлять такі завдання. Мені приємно, що моя кандидатура розглядається в «Астані» в числі головних на посаду головного тренера. Значить, мою роботу пам'ятають і цінують. Тим більше, я добре знайомий зі станом справ у казахському футболі.

Очевидно, що у «Астани» зараз складний період. Команда провела кілька невдалих матчів, помітно відстає від «Кайрата». У багатьох клубів бувають такі періоди. Але є розуміння того, як можна і потрібно з гідністю вийти з ситуації, що склалася, щоб повернути команді дух переможців. Більшого сказати поки не можу, тому що такі питання, як і трансфери футболістів, люблять тишу», - сказав Грозний.

Додамо, що 64-річний В'ячеслав Грозний раніше очолював в Казахстані карагандинський «Шахтар», павлодарський «Іртиш» і костанайський «Тобол».

Раніше «Астана» припинила співпрацю з Полом Ешуортом, який займав пост виконавчого директора, а також був виконуючим обов'язки головного тренера команди.

Володимир Клепач Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 07 травня 2024, 12:30 5

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A